Vážení občané Prahy 7,

doufáme, že jste zaznamenali naše aktivity. Snažíme se změnit Prahu 7 k lepšímu. Iniciovali jsme REFERENDUM PRAHA 7 za nepředraženou radnici, bojujeme proti megalomanské GALERII STROMOVKA a usilujeme o veřejnou kontrolu vládnoucí ODS, ČSSD a KSČM. Těmito aktivitami se nám již nyní PODAŘILO UŠETŘIT PŘES 500 MILIONŮ korun jen na nové radnici. Jednou z našich stálých  protikrupčních aktivit, kterou technicky zajišťujeme spolu s nezávislým zpravodajským portálem www.tvpraha7.cz, je on-line přenos jednání zastupitelstva Prahy 7. Na kvalitě přenosu neustále pracujeme a usilujeme o její zlepšení.

On-line přenos jednání zastupitelstva MČ Praha 7 (8.9.2014).
Cílem KDU-ČSL v nadcházejících volbách do zastupitelstva Městské části Praha 7 je, aby se na vládě v Praze 7 po roce 2014 nepodílel nikdo, kdo je dnes v současné koalici ODS a ČSSD podporované KSČM. Tato koalice Praze 7 a jejím občanům dlouhodobě škodí. Vzhledem k tomu, že se jedná o léta budovaný a propracovaný systém plýtvání společnými veřejnými prostředky, přijala KDU-ČSL v Praze 7 dne 3.11.2013 následující usnesení:
"KDU-ČSL v Praze 7 nepovede po komunálních volbách v roce 2014 žádná koaliční jednání s členy zastupitelstva MČ Praha 7 za ODS, ČSSD či KSČM. KDU-ČSL v Praze 7 vyzývá členy TOP 09 v Praze 7, Stranu zelených v Praze 7 a SNK-ED v Praze 7, aby přijali obdobné usnesení."

Pomozte nám: můžete nás kontaktovat, můžete nás podpořit, můžete nás volit.

Mgr. Jan Čižinský - předseda KDU-ČSL v Praze 7
                                                                                                                                  kandidát na starostu Prahy 7